Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

historien om en fågel

du kämpade för ditt hem
byggde det med egen vilja

du skyddade dina barn
mot allt i det vilda

men ändå när du en dag kom hem
från att sökt mat
i flera timmar

så är var ditt hem borta
likaså dina barn
de enda som fanns kvar
var spår av det som en gång va

men även om du var förkrossad
så mådde människan bra

för de tar absolut

ALLT

de någonsin vill ha.




Fri vers (Fri form) av HHannaS VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-30 00:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande! Mycket välskrivet!
2022-05-30
  > Nästa text
< Föregående

HHannaS
HHannaS VIP