Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi byter saliv

Det är med vetskapen om denna oförrätt
Som jag ändå går in för en kyss
Vi byter saliv
Jag känner hennes mustasch
Som ett strävt sandpapper mot min överläpp
Jag går därifrån med svidande läppar
Hennes matrester i min mun
Jag spottar det i närmaste soptunna
Låt det bli ogjort




Fri vers av Zebra21
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-31 00:02



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
Bra munhugg
2022-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Zebra21