Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyster

Ivriga, stora ögon
Lyser på mig
När jag prata
Men inget lyster
Kan jag ge
Tillbaka




Fri vers (Fri form) av Zebra21
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-30 22:32



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
...när jag pratar
(Du menar kanske:
när jag P R A T A ,,,,,R)
2023-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Zebra21