Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det jag var

Om jag bara kunde väcka nånting i mig
Igen
Så skulle det vara värt det
Men allt det jag var
Sover tungt bakom stängda dörrar

Jag skäms över den personen
Som nu möter de som står mig nära







Fri vers (Fri form) av Zebra21
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-07 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zebra21