Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nånting väcks till liv

Nånting väcks till liv inom mig
Som är dött när jag är ensam
Dött när jag är med andra
Endast här hos dig
Lever det

Och den personen
Som nu blickar insiktsfullt mot staden
Hade inte sett dagens ljus
Utan dig




Fri vers (Fri form) av Zebra21
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-05-17 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zebra21