Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig skam

Genom att göra som jag gör
Förlorar jag de mina
Jag lämnar plats för nåt annat
Och sopar det vackra under mattan
Låt det bara inte synas




Fri vers (Fri form) av Zebra21
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-30 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zebra21