Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att stanna upp när man väntar

Ibland spelar det ingen roll vad klockan är när dagen börjar, eller slutar. Det är fascinerande med stigar som plötsligt tar slut. De blir av förklarliga skäl fler på sommaren. Sommaren sträcker emellanåt fram ett långt ben och lockar på oss. Jag vill stanna här, där allting börjar. Sedan går det så fort. Det går redan i en rasande fart, utom när jag väntar på svar. Ett positivt svar väcker en längtan, ett hopp, en lust, en nervositet. Ett negativt svar och jag klamrar mig fast vid var blomma som ännu inte slagit ut.




Skapa | Skriva av Emmeline
Läst 104 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-31 23:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om livet.
2022-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Emmeline