Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trampade i ett jordgetingbo och blev beordrad sängläge av doktorn efter att ha blivit lite risig. Elva getingars samlade krafter fick mig på rygg och med laptopen i sängen har man ju lite tid att slå ihjäl, så...


Tvingad på rygg


Även de minsta kan tvinga

en jätte på rygg


om de går samman

och förenar sina krafter



Kanske det är hög tid

för oss alla


att göra något

åt elbolagen?




Fri vers av Thomas Strandberg
Läst 502 gånger
Publicerad 2006-08-04 11:51



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
om du inte själv har vett att gå och lägga dig
så är det väl bra att du blir tvingad ibland :)
2006-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Strandberg
Thomas Strandberg