Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom finns (Min kamp 2.22)

Nånting kan man väl skriva

även om man mår skit?

Några ord om att det finns

dom som sjunger och dansar

någonstans, det är inte 

mörker och elände överallt,

och någonstans finns det dom

som känner frid i en liten paus

från sorgen, dom finns, dom också.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-06-07 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP