Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är liberalerna ute och valsar?

Liberalernas nya logga är kanske ett slags freudianskt uttryck När en ytligt bekant till mig såg denna logga för första gången sade hon oförblommerat att den liknade ett manligt könsorgan med som man ibland plägar säga ståfräs fast ståfräs är ju definitivt något som en liberal verkar sakna. Och att liberalerna verkade på ett sådant sätt att Nyamko Sabuni fann för lämpligast att kliva ur det utan tvekan sjunkande skeppet utlöste det ju inget annat än lätt hånfulla kommentarer från politiska motståndare av karaktären "skepparen är den siste att lämna den sjunkande skutan. Och råttorna är de första ;så de så. Tyvärr finns i dessa lägen en tendens för den svenske besservissern att göra sin röst hörd men tyvärr är den fylld med dåligt maskerad skadeglädje och det är inte fint eller uppbyggligt men oerhört lärorikt om människans innersta natur vilken i alldeles för stor utsträckning nöjer sig med att haka på den som verkar vara en vinnare. Men som sagt det är svårt att sia särskilt om framtiden och det är ytterst få av oss som kan skryta med att vi är nära släktingar till NOSTRADAMUS.
Människan är varken odjur eller ängel men tyvärr den som vill bli en ängel slutar ofta som ett odjur




Övriga genrer (Kåseri) av Sören Turesson VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-09 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP