Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


The Daredevil

 

Herr Evel Knievel
stuntman av rang
hyste aldrig tvivel
sjusärdeles talang

på mc över fjorton
bussarna flög över
då hördes i stadion
jubelskri tvärsöver

jämte cykelkarriär
i "Why" skrev lyrik
from LP over there
då talade till musik

dog på hösten 2007
dock sonen fortsatt    
Robbie som ett jehu
far fram lika besatt  
  




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-08 09:04



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Häftig dikt med framtidsutsikt!
2022-09-14

  överlevaren VIP
Här går det på alla cylindrar, fart och fläkt!
2022-09-11

  Öknens Ros VIP
Sådan far, sådan son. Snyggt belyst i dina ord.
2022-09-08

    Sefarge VIP
Väcker 70-tals minnen
När skrot hoppande
Stuntmän kom på
Tillfälligt besök
i bygden och
satte lite mer
Färg i den
grå vardag
-lunken!
;)
2022-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP