Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIn älskade syster

Min älskade syster, så vacker o så fin,
ofta blir hon arg på mig, skäller o svär,
varför gjorde du si, o varför gjorde du sådär?!
Men hon älskar mig, eftersom vi syskon är, o jag älskar henne o önskar nog helst att ja vore som hon, för hon är så mycke bättre än mig på alla sätt o vis.




Fri vers av LillasysterKanin
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-08-04 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillasysterKanin
LillasysterKanin