Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Martin Jönsson

Karl Ingvar Martin Jönsson

Det namnet som klingar så fint i mina öron

Det namnet som får magen att slå volt

Det namnet som får kroppen att sluta fungera som den ska,som gör hela mig klumpig

Som stänger av delar av hjärnan och gör mig svårkonsentrerad

Det namnet som bärs av den underbaraste killen jag känner....

Karl Ingvar Martin Jönsson




Fri vers av LillasysterKanin
Läst 433 gånger
Publicerad 2008-05-20 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillasysterKanin
LillasysterKanin