Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssnade på Evanessen - Hello medans jag skrev, om ni tycker ni känner igen delar av texten, dock är det inte texten direkt översatt, långt ifrån.. detta är mina känslor blandat av delar med snodd text


Högstadie klockorna ringer igen...

Högstadieklockorna ringer igen,
regnmolnen drar in över dagen.

Samma känslor dyker upp.

Har ingen berättat för dig att hon inte är vacker?
Har någon sagt till dig att hennes leende är falskt?

Snart vet hon att hon är borta från denna värld, försök inte laga henne,
hon är inte sönder.
Hon finns bara där för att de ska ha någonting att skratta åt, någonting att gömma sig bakom.

Jag är fortfarade här, ensam med vad som är kvar från igår!




Fri vers av LillasysterKanin
Läst 443 gånger
Publicerad 2007-10-28 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillasysterKanin
LillasysterKanin