Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har aldrig bett om att få leva

Jag har aldrig bett om att få leva

valde inte att komma hit

det är inte mitt fel att jag blev en del av ditt liv

jag kan aldrig ändra något av det som varit

kan inte välja det som ska ske




Fri vers av LillasysterKanin
Läst 430 gånger
Publicerad 2007-09-16 16:53



Bookmark and Share


  To
En flicka sa till mig att hon tyckte att meningen med livet är att bland annat visa upp sitt liv.

Livet ska vara frivilligt tycker jag, men alla ska vi ha vår rätt att njuta.
Hoppas att du kan njuta trots att du har kunnat skriva den här djupa texten.
2008-03-11

  Samuel Andersson
Läskigt nog känner jag igen mig lite i den här texten...
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

LillasysterKanin
LillasysterKanin