Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sämre kopia

Överflöd, jag vill inte vara ert överflöd
den ni egentligen inte riktigt hinner med,
den ni inte har riktigt ork till..

En sämre kopia av den jag har som förebild


en slagen kämpe i kärlekens virvel




Fri vers av LillasysterKanin
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-09-16 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillasysterKanin
LillasysterKanin