Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÅTSAS!!

Tänk dig!!

Som om du födds för en minut sedan

och sedan

låt allt stämma överens med dina önskemål

Låtsas!!

Segla mot det




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2022-06-15 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP