Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden mot kinden (Min kamp 2.22)

Jag borde resa mig

från sängen och gå ut

och lyssna på fåglarna

och röra på mig och

se solen bakom molnen

och känna vinden

mot kinden, och

herregud vilket trams

men jag borde verkligen 

gå ut och jag borde inte

ligga här och inte vilja göra

någonting alls, det

borde jag verkligen inte.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-06-18 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP