Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Eget.


Tanka

Drejskivan formar
knivseggen träffar leran
fotspår i sanden

skärvor plockas från marken
krukmakaren börjar om

© Eva Hedlund fd. Langrath 2022




Bunden vers (Tanka) av Eva Langrath VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-18 22:31



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Mångtydigt och sinnligt skrivet!
2022-06-20

  Niliboy
Börjar om, ja huga ligen va trevligt!
2022-06-19

  Bibbi VIP
Så stort.
2022-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP