Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt

Låt natten komma
Stjärnor gnistra

Låt månen svepa sitt ljus
Över takåsarna

Låt tonerna av dagen
Stilla tystas

Ersättas av nattens lugn

Låt vackra drömmar
Måla insidan

Av en rofylld sömn




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 137 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-06-18 23:31



Bookmark and Share


  miramin
Åh så vacker...

2022-07-01

    ej medlem längre
Gäsp
2022-06-20

    Drömmar i universum
Så vackert illustrerat :)
2022-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish