Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyckoruset ingen överlever saknar motstycke


Drunkningslycka



tyst som en dunstande droppe dagg
kom hon ridande, naken på ett rådjur

Först tyckte jag hon kom som ut ur en
tung dröjande dimma, långsamt som
tagen ur en djup dröm


Men det var dimman som följde henne

och väl omsluten av den grumlades allt
till ett angenämt befriande lättsamt rus








Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-19 23:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Efter läsningen av den här texten samt vetskapen om att det blivit måndag igen, känns det som tisdagens film i tv ett, matinén alltså, kommer att kunna rädda
2022-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP