Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma vindar

Blåser från ingenstans

Smeker kinden lätt

Håret rufsas om

Det är tid

Varva ned

Vinden talar

Kom in i stormen

Vänd upp ned

På allt

Våga se

Känna

Kraften runt 

Dig

Varma vindar

Öppnar upp

För sårbarheten

Känner på den

Svagheten

Sopas bort

Längtan kommer

Stannar upp

Behövs

Nästa dag

Stilla

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-20 15:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så tänkvärda ord.
2022-06-25

  Honungsgrävling
Så himla fina ord. Slutet är perfekt.
2022-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP