Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna bilder


Vattnet är utan vågor

Försiktigt går Svanmamman runt sina två ljusgrå ungar när jag byter plats. Tvättning och putsning pågår. Svanpappan iakttar från klippan intill. Beredd. Vattnet är utan vågor. Tystnaden bryts av ett stilla puttrade. Bänkarna är många. Friheten tillgänglig. Inga hus i ruiner. Vi vandrar en fjärdedel av sträckan. Telefonsamtalet bjuder på lycka och sorg. På stranden badande barn. Sjöfågelljuden intensiva i vassen. Hennes teleobjektiv är långt. Hon lutar armarna mot bryggans räcke. Jag vänder ansiktet mot solen. Du finns intill mig.

 ©Eva Hedlund fd Langrath 2022

 




Fri vers (Prosapoesi) av Eva Langrath VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-06-20 21:38



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
Försommarmorgon vid stranden, så fint beskrivet. Fint fotocollage med vackra vyer!
2022-07-04

  Niliboy
Vackert!
2022-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP