Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoppet om ett lyckligt slut är min enda värdighet


Reinkarnerad som skägglav



Framför mig serverade hon en ett
urval av skogens allra bästa,
En röksvamp i mitten av vem vet


Hon doftade så tungt av skog att
det var svårt att ta på allvar
men så möttes våra öppna ögon

-yr föll jag förstås rakt ner med
ansiktet före i svampen, näsan
först och drog efter luft för livet







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-21 00:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jomen. Du har talang för det sinnliga. Verkligen!
2022-06-21

  lodjuret/seglare VIP
Jag har ofta undrat om en organism, ut över mina ovärderliga grannar, kan ha ett ungefärligt jämförligt medvetande som en människa. Som hon i konditoriet eller mannen i kassan i affären, tågklare eller professor Kalkyl i böckerna om en belgisk journalist, en journalist är väl en som för journaler? Läkarsekreteraren exempelvis eller kanske receptionisten?
2022-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP