Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Här är du!

 

Här är du!

Här står du!

 

Här är dina drömmar

Utplånade

 

Här är ditt liv

Utplånade

 

Här är din barndom

Utplånade

 

Här är dina tankar

Utplånade

 

Här är dina känslor

Utplånade

 

Här är din tro

Utplånade

 

Här är din själ

Utplånat

 

Här är …

Utplånat

 

Ensamt

Ensamt

 

Ensamt

Ensamt i världen

 

Är du mitt hjärta




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-06-22 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP