Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistra

Stjärnglans
Spolglans?

Snacka om att tindra

Glimma

Lysa

Visa vägen

Enträgen

Vackert
Belägen

Under mina ögonlock




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 75 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-22 22:31



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tack för din dröm i denna poesi värld!
2022-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish