Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istappar

Vintern var skum.

I ett famntag
drog den sin sista suck
och med skogsrået i knät satt den på sin grav.

Koppartaken fällde de flingor som vintern inte
orkade mäkta med på slutet, en grå onsdag
och varning för snöras –

Istappar.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-26 20:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Också fin. Lite melankolisk.
2022-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP