Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löpsedelråd utan röd tråd

På löpet
Hur du slipper din muntorrhet

På löpet
Hur glömmer din otrohet

På löpet
Hur du slutar vara så nedrans fet

men jag fortsatte att gå på fiken
och blev lika fet som arslet som skrev rubriken
på löpet i vars ord jag sket

detta gnäll

efter allt gnet




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-06-26 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP