Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen och min vakenhet

fina måne
se på mig
för du ska veta
att
jag ser på dig
du var så stor jämfört med mig
när jag i ditt ljus
kände mig som en fåne
jämfört med dig
du var min måne
innanför huden, så du kan lyssna på alla ljuden
bara en månkrans elegans
din mjuka svans
för du är min måne fortfarande, en dans
som kärleksfullt kväver mig i månljus-kjolen
och då har jag inte ens jämfört
oss
med solen




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-26 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP