Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför jag skriver


Den förlösande utandningen

Målarmästarens konstellationer börjar sakta falna
Ock poetens Bokstavsmoln glöms bort

Ingetdera inristas för överlevnaden
Men nuets frigivning äro målbilden

Den förlösande utandningen ock
Den fokuserade lågan
Är jagets egodubblande spegelbild




Fri vers av Jag Alvar
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-30 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag Alvar