Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katakomberna


I katakomberna bor vålnader
Som ingen kommer beskåda

I katakomberna finns gömmorna av giftgas
Ur katakomberna sipprar giftgas som påverkar helheten

Vålnaden benådades
Och hudsprickorna läktes

Svartmöglets förmörkelse




Fri vers (Fri form) av Jag Alvar
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-07-11 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag Alvar