Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillsamheten

På gatan därnere
Ljuder vänner, tjo och tjim
Jag avundas först, men känner sen
Den kravlösa brisen i mitt hår
Som likt en mor drar ett omsorgsfullt stråk
Och uppmuntrar mig att bara vara
I stillsamheten
Jag lever blott för stillsamheten




Fri vers (Fri form) av Zebra21
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-07-02 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zebra21