Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskning

Närhet vill jag ha
men jag vill inte bli trampad på.

Ömhet längtar jag efter
och jag vill ha mycket av det.

En person som ser min osäkerhet
och inte skräms av den
vill jag träffa.

Och det får gärna ske SNART!!!




Fri vers av mjuk
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-08-05 02:58



Bookmark and Share


    Mejja
Precis det är du också värd att få!
2006-08-07

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Hehe ja det är en bra och riktigt önskan, nog många som önskar detsamma...

Bra skrivit!=)
2006-08-05
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk