Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Se mig åter

Ta mig i din famn
Kyss min panna
Mina ögonlock

Smaka mina kyssar
Smek
Lek

Kan inte sluta

Att längta dig




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-03 01:15



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
En underbar
kärleksdikt!
TACK!
2022-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish