Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trånad


du älskar att låta mig gå outlöst
i månader i taget

att jag närainpå alltid har fullt stånd
i din närhet

du älskar att älskoga passionerat
vilt, hett, extasiskt

mitt framför mig, närt var dag
låtandes mig tråna totalt























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-03 17:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Stånd har även män på hötorg, kanske de kan ses i Gölvesborg, där finns frukta sälja och skörda, fast ibland är lusten en börda, även blommor vid sten samt i korg...
2022-07-03
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP