Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor av stål

Kommer från  ingenstans

Gör ont

Samma tidpunkt

Stoppar aldrig upp

Prövar ha kontroll

Tänker  efter

Inte låta 

Luras igen

Se lite

Längre fram

Inget kan

Skada mer

Tränger

igenom

ett skal

Bakom är bara

Värme 

Lycka

 Bevara  ljuva tiden

Öppna 

Upp för kärleken

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-07 13:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen.
2022-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP