Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen rimmande sanning

Jag tror tiden är saknad här
Men så glömmer jag ganska lätt
Hur kärleken föll mellan stolarna
Men nu vet jag vem jag är

Vatten är grundt en stund men blir djupt väldigt snart
och dina första simtag är som
alla böcker du plötsligt läst

och vem du litar på
får dig crazy in the head




Fri vers av nattversioner VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-09 00:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver så bra.
2022-07-15
  > Nästa text
< Föregående

nattversioner
nattversioner VIP