Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Gyllene Skuggors Tid


Budskap med chans

Ta din chans

Att åstadkomma något

Av ditt liv

Medans du fortfarande

Är vid liv och

Har valet och möjligheten

Sedan är det försent

I livet därefteråt

Är det andra som formar

Vem du var

Hur mycket du än

Bjöd på dig själv

Medans du var vid liv

Ett gott eller dåligt rykte

Kan aldrig dö

Om inte andra

Glömmer bort det

 

Taleptox Skrev

Den 20220710

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-10 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP