Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
observera att denna text delvis innehåller felaktiga radbrytningar på grund av Poeter.se:s egna begränsningar beträffande textutrymme


Stannat

Du är ju

senarelagd

en timme tidigare än tidigare

fortfarande men gör det inte bättre än vad det redan är dåligt

snälla avskum du måste inte existera så mycket

du måste bara avpollettera någon

annan

helst, än mig.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-11 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP