Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt till Lillängen och Kuse änge

blåklocksklang
och hasselrassel

vila lyssna skriva må

ängsgräsandnings änkeliv
om alla dagar vore så




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-11 14:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den där bubbliga Hellsing- feelingen igen. Som sag jag gillar det.
2022-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP