Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Golfklubb i Florida

Varmt som en atoll
och i skyn fladdrar fanan

Boll efter boll
utpå konstgröna banan

Svettet rann ur nåns piké
hole-in-one, vem fan sa dé

Med väskan kommer jänkarn
golf-vidunder utan koll

Samt tjocka pensionärer
inunder parasoll

Man spelar efter stänkarn
vad spelar det för roll

Jo summan utav träffar
var bestämt lika med

Noll




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-11 14:06



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Bra flyt i rimmen, dessutom rolig!
2022-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP