Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

I fågelmörkret
Viskningar mot min hud
Tiden tänjs ut
för att rymma allt
och alla




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-12 10:12



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Att allt och alla ryms - fint beskrivet om hur det borde vara!
2022-07-13

  Honungsgrävling
Fin ordkonst och vackra meningar. Vacker i sin korthet men lämnar tankar om att vilja läsa mer eller kanske om och om igen.
2022-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström