Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
f*ck you, Poeter.se:s radbrytningsbegränsningar


Sjödikt och ödikt

Flytande skepp med hål i skroven har någon som bär upp dem

Under havet.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2022-07-13 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP