Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina raka siffror

säg mig

nej nej, inte det

kom och se

Du bara tror, men du är inte så vek

ett smeknamn säger mer än tusen smek

I en ljudlig sal på ett länsat bibliotek
Ett länsbibliotek, en länstol

full av dina hårda fakta

runda persika




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-13 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP