Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystare än ljudet (kanske)

Kanske är det inte jordelivet jag suktar efter
Kanske är det något
helt annat
Något annat i allmänhet och något helt i synnerhet

Kanske får jag det inte genom att sluta jordelivet
Kanske kan man upphöra att vilja dö
utan att återfå sin lust att leva

utan, som det känns, utan att ens
vilja vilja.

viljor är så lealösa, viljelösa

vetavartjagska-lösa.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-13 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP