Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag når botten nu


När jag står på tårna
når min haka
över vattenytan

jag är inte längre rädd
för att bottna och känna
vad som finns därunder
sjögräs, musslor och stenar

under mina fötter
finns en botten som bär




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2022-07-13 09:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Åter till livet!
2022-10-24

  cilax VIP
ok
2022-07-13

    Lena Söderkvist VIP
En dikt med flera bottnar.
2022-07-13

  Eva Langrath VIP
Fin dikt. Jag läser in tilltro till livet.
2022-07-13

  Bo Lövhalka
Fint skildrat
2022-07-13

  Yrre VIP
Så bra!
2022-07-13

  rostspik VIP
Riktigt bra med utmärkt metaforik!
2022-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös