Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snusk.. . ?

Jag ser

Åsynen
Är stolt
Blank

Hård

I min mun

Ger puls
Mot mina läppar.

Älskar djupet

I min hals

Flödar över

Längden




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 124 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-07-15 00:48



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Jaa man avläser som
man vill avläsa. Såväl
kvinnor som hen. ..?"
2022-07-15

    ej medlem längre
Nä inte snusk, glass. Tänk att man kan skriva så oanständigt att tankarna går till något helt annat än att äta glass :)
2022-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish