Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankebilder


tanka15jul22

Fjärilar flyger

upp där jag vandrar fram i

fantasins rike

 

Ljusa färger och mörka

Blommors bedövande doft




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-15 14:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Såväl texten som bilden i härlig symbios. Vad levande du känner o tänker och målar dessutom, absolut läsvärt är det.
2022-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP