Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömlöst

Sten i sten
Utanför handen mot kind
Ögat träs in i silvertråden
Jag ser bortom tingen
En öppning i stenen
In med stenen i kinden
Jag ser bortom orden
En öppning i handen
Fingret träs in i rymdögat
Allting ryms i stenen
Varje avstånd sin egen smed
Jag ryms i handen
Mot kinden mot pannan
Ögat träs in i avståndet
Tråden av ljus
Stenens syster, tingens sömn
Fjärilsmorgon
Vem håller i handen?
När stenen faller
Rummet sover
Jag är ensam bland orden
Också det är jag
Ensam i stenen
I allt som rör sig, dansar
Sömlöst




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-16 05:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström