Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sårbar form

Hud mot hud
Starka händer
Kräver lydnad
Kärleken svider
Tungan leker
Svansen dansar
Över nakenheten
Prisar
Lovar
Njuter
Bakom ögonlock
Salta tårar
I öppen blick
En glädje




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 80 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-16 05:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish